Lektiehjælp i Dansk, Matematik og Samfundsfag


Intro

Hej! Mit navn er Kristine og jeg tilbyder lektiehjælp til elever, der har brug for støtte og vejledning i deres skolearbejde. Med en stor interesse for at lære og en passion for at hjælpe andre med at opnå deres mål, stræber jeg efter at gøre læring både sjovt og effektivt.
Med næsten 2 års erfaring indenfor lektiehjælp, så har jeg udviklet en stærk forståelse for, hvordan man bedst tilpasser undervisningen til den enkelte elevs behov.

Jeg er dedikeret til at skabe et positivt læringsmiljø, hvor elever kan føle sig trygge og støttet. Jeg hjælper dem med at forstå og mestre deres skolefag ved at bruge forskellige læringsstrategier og værktøjer.

Uanset om du har brug for hjælp til daglige lektier, eksamensforberedelse eller forståelse af specifikke emner, vil jeg være der for at guide og støtte dig.

Jeg har mulighed for at komme hjem til jer og undervise, eller offentlige steder som på biblioteker eller også online.

Jeg håber, at jeg kan hjælpe jer!


Dansk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 5 - 18 år
Pris pr. time: 130 kr.

Dansk har altid været et af mine yndlingsfag, da jeg godt kan lide at skrive og analysere ting. Derfor vil jeg være god til at hjælpe med hvordan man kan analysere en tekst bl.a., og også hjælpe med det skriftlige.


Matematik (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 5 - 20 år
Pris pr. time: 130 kr.

Jeg har altid været god og glad for matematik. Lige nu har jeg afsluttet matematik på C-niveau, og jeg har derfor valgt at opgradere det til B-niveau.


Samfundsfag

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 8 - 20 år
Pris pr. time: 130 kr.

Samfundsfag er et vigtigt og relevant fag, for at forstå meningen i samfundet. Det er noget som jeg synes er spændende, og vil derfor kunne tilbyde at hjælpe i en masse forskellige emner. Jeg har opgraderet det til B-niveau, hvor jeg bliver færdig til sommer.



 

Andre undervisere i samme kategori

Oscar Sønderby

4700 Næstved

Pris 100 kr. / time

Vis profil Kontakt
Carlos Poulsen

2300 Copenhagen

Pris 125 kr. / time

Vis profil Kontakt