Undervisning i Kost og ernæring, Løb og Mentalt velvære mm.


Intro

"Man kan ikke bringe sin klient længere end man selv er kommet" -sagde en klog underviser til mig engang. :-)
Mit navn er Jevgenia, og jeg er 46 år gammel.
Jeg har altid haft kærlighed for sport og siden jeg var 6 år gammel, dyrket svømning og atletik.
Svømningen var det der fyldte mest, nok fordi det var jeg var bedst til, men har altid haft passion for løb ved siden af.
Jeg er vokset op i det gamle sovietiske Republik Kazakhstan, hvorefter jeg flyttede til Estland i en alder af 10 år. Svømning var min base.
Jeg kom til Denmark da jeg var 16.
Jeg taler flydende engelsk, dansk og russisk.
Med hensyn til svømning, så er jeg gammel konkurence svømmer. Kan svømme alle 4 arter, har forstand på program samsætning og brænder for det tekniske. Mit speciale er bryst svømning og butterfly, hvor brystsvømning er kendt for teknisk det sværeste at udføre korrekt.
Jeg har erfaring med svømmeundervisning, dog ikke helt små børn.
Ved siden af svømning er jeg uddannet personlig træner fra Atwork skolen.
Jeg begynder på løbetræner uddannelse ved DistanceRunning.dk her til november og glæder mig til den udvikling helt vildt meget!
De sidste 3 år har jeg fokuseret ret meget på løb, deltaget i en del halve marathons , parkruns og triathlon stævner. Jeg elsker det mentale effekt sporten har på en, og er meget nysgerrig på sammenhængen mellem kroppen og psyke. Det skal også siges at jeg har studeret neuroaffektiv psykoterapi på PUC i 3 år, hvor uddannelsen er sat på "stand by" lige pt.
På hverdagsbasis læser jeg til sygeplejeske, og kan hjælpe med ernæring screening, som er helt basal udregning for energi behov til dig. Jeg kan rådgive dig mht kost, da dette er også min stor passion. Alt fra protein og aminosyresammensætning til dit personligt energivehov, og hvad der skal til at du taber dig uden at tabe muskelmasse. Jeg vil have svært ved at hjælpe dig hvis du er vegetar, da det godt kan være lidt komplekst med hensyn til aminosammensætning. Jeg interesserer mig utrolig meget for nyeste forskning på ernæring området.
Min erfaring er at vi mennesker kan rykke os langt med al den information tilgængelighed og en god vilje, men vi har brug for det sidste skub i form af motivation evt. vha. en relation, for at skabe længevarende effekt. Kemien er selfølgelig alt afgørende for fremtidig samarbejde, og jeg tilbyder uforpligtende samtale inden.
Jeg glæder mig til at undervise dig.
De bedste hilsner. Jevgenia ( Jen)


Kost og ernæring (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere
Aldre: 18 - 100 år
Pris pr. time: 150 kr.

Det vil normalt tage 2-3 timers arbejde , at få lavet en kostplan. 30-45 min hvor vi taler sammen, derefter mit arbejde.


Løb

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 100 kr.

Da jeg skal igang med løbetræner uddannelsen, tilbyder jeg dig en løbemakker i form af mig. Vi kan enten løbe et lang tur , hvor fokuset er på zone 1-2, hvor vi taler om løb, udveksler erfaringer, fokuserer på motivationen og evt. teknikken. . Jeg vil kunne præsse dig i intervaler i zone 5, eller thresshold træning. Dette forudsætter selfølgelig at dine zoner ikke afviger for meget fra mine. :-)


Mentalt velvære (Generelt)

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere
Aldre: 18 - 100 år
Pris pr. time: 150 kr.

Fokus på positiv psykologi, motivationsfaktorer. Fokus på ressourser og empowerment begrebet, der hænger godt sammen med det populær begreb Health Literacy.


Russisk

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere
Aldre: 0 - 100 år
Pris pr. time: 200 kr.


Styrketræning & fitness

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere
Aldre: 15 - 100 år
Pris pr. time: 150 kr.


Svømning

Udbydes til: Private
Niveauer: Begyndere, øvede
Aldre: 14 - 100 år
Pris pr. time: 150 kr.

Underviser i svømning, er uddannet personlig træner indenfor fitness, skal igang med løbetræner uddannelse her til november. Kan rådgive mht kost, udregning af energibehov.
150 kr per 30 min. undervisning.
Undervisning skal helst foregå om formiddagen i svømmehallens "grøn tid " , eller sidste indgang til svømmehallen inden kl 15.00 er også muligt.


Område(r) services udbydes i:

Både hos dig, eller udenfor

2200 København N

Underviseren er villig til at rejse 10 km. fra destination "Både hos dig, eller udenfor"


 

Andre undervisere i samme kategori

Bertram Nyegaard

4060 KIRKE SÅBY

Pris 350 kr. / time

Vis profil Kontakt
Mikkel Kristensen

4400 Kalundborg

Pris 250 kr. / time

Vis profil Kontakt
Kasra Koushyari

6000 Kolding

Pris 2 kr. / time

Vis profil Kontakt